tumnagel_mobilsida
Foto: Ulrika Lundholm Ericsson
Foto: Ulrika Lundholm Ericsson

Välkommen till en föreläsning som vi hoppas och tror kommer att förändra ditt sätt att se på dig själv och andra. Vi kan garantera dig att du lämnar föreläsningen med användbara verktyg för att du ska må bra och nå din fulla potential - hemma och på jobbet. Bered dig på att nicka igenkännande, lära dig nya saker, få nya insikter, skratta, gråta och grabba tag i de verkyg du behöver för att bli mer av den du redan är.
 

Maria drugge - om självkänsla på jobbet

Maria är den som vänder upp och ner på det mesta. Hur välgrundad och befäst en tanke än är kan hon ge nya dimensioner. Hennes varma, smarta och inlyssnande sätt gör att människor öppnar sig - och - vill ha hjälp med stort som litet. Oftast sånt som har med känslor, strategi och utveckling att göra. Fast å andra sidan får Maria också rycka ut när det handlar om husbygge. Inte konstigt med tanke på att hon har byggt ett helt hus - själv. 
 

Marita Arnesson - om självkänsla i privatlivet

Marita har kommit till den åldern då det inte längre spelar någon roll om hon gör bort sig. Eller förresten, det handlar nog inte om ålder, det är nog snarare så att hon vågar bjuda på det. Bjuda på att hon är operfekt, att hon tar urkassa beslut och gör flera misstag i veckan. Hon är också omtalad för att kunna "känna in" sin omgivning och på det sättet uppmärksamma hur människor känner och tänker - egentligen.